Eventfäktning

Först och främst –  för intresseanmälan och preliminärbokning klicka här!
För frågor maila allez.event(a)gmail.com

Vanligt event – exempelvis svensexa, möhippa eller kompisgäng 

Allez FäktFörening - Göteborg

Testa något ovanligt ihop? Perfekt för svensexan, möhippan eller kompisarna!

Det funkar så att ni bokar hela lokalen och en instruktör som ni får ha för er själva i två timmar. All utrustning finns på plats och kostar så klart inget extra. Ni behöver bara ha med sig gymnastikkläder inkl. långa träningsbyxor, inomhusskor samt vattenflaska. Ni får komprimerad grundkurs på cirka en timme av en duktig instruktör i form av våra erfarna fäktare och efter det så får de fäktas mot varandra den övriga tiden i en tävling.

Priset är 300 kr/pers, dock minst 3000 kr vid färre än 10 personer. Priset är inklusive allt, lokal, instruktör och utrustning. Ni betalar endast för de personer som närvarar. Fakturan skickas direkt via mail efter eventet och betalas inom 15 dagar.

Dusch och omklädningsrum finns på plats. Vi håller till på Korpralsgatan 5D vid Bellevue i Gamlestan.


Barnkalas

skolfäktning

För yngre barn, ca 6-9 år så har vi en enklare variant med plastvärjor. Det blir billigare och lättare. Ni får fäktas i upp till två timmar om ni vill. Man kan exempelvis fäktas i en timme och ha äta medhavd tårta den andra timman eller vad ni vill göra.

Det blir en introduktion av en instruktör och sen får barnen fäktas. Tävling eller inte tävling beror lite på vad barnen är bekväma med.

För äldre barn rekommenderas att ni kör ett ”vanligt event” enligt ovan.

Det kostar 200 kr per barn. Vi har en minimidebitering på 2600 kr. Vi ser gärna att ni har en minst cirka 1 vuxen per 4 barn som kan vara med och ta lite ansvar för säkerheten.


Företagsevent

Utmana chefen och kollegorna i fäktduell!faktning-5.jpg

Samma princip som ordinarie event, men det sker oftast på vardagskvällar, tisdagar, torsdagar eller fredagar, men kan även köras på helger.

Priset är 350 kr/person och minsta debitering är 3500 kr när det gäller företag och betalningsvillkoren är 30 dagar förfallo på fakturan. Ingen moms läggs på fakturan då vi är den ideell idrottsförening.

Annonser